Sådan foregår det

Step by step

Leasing er ikke bare leasing og vi tror på, at et tæt samarbejde mellem vores kunder og vores ekspertise er nøglen til stor kunde tilfredshed – både hvad angår bilen og leasingaftalen.

Step 1: Kontakt os.

Måske har du allerede fundet din næste leasingbil i Tyskland? Måske har du spørgsmål til sammensætning af den helt rigtige leasingaftale. Ingen spørgsmål er for små eller for store. Start med at kontakte Philip, han kan hjælpe dig videre, så du er sikker på at få den bedste leasingbil til de færreste penge.

Step 2: Den rigtige bil og den rigtige leasingaftale.

Når bilen er fundet, er det tid til at sammensætte den helt rigtige leasingkontrakt - Hvad der er bedst for dig og din økonomi afhænger ganske enkelt af den konkrete case. Men sammen finder vi den bedste mulighed for dig. Du kan få svar på nogle af dine spørgsmål angående leasing, ved at trykke her.

Step 3: Bestilling og hjemtransport.

Inden vi henter bil i udlandet, skal du overføre førstegangsydelsen + udgifter til hjemtagelse/levering. Herefter går der typisk mellem 5-10 hverdage, før bilen er klar til levering. Men først sørger vi for fysisk besigtigelse, rapport af bilen fra uvildig instans og hjemtransport i forsikret stand. På den måde sikrer vi bilen mod uforudsete fejl og skader, og sørger for at din drømmebil, også er den bil der kommer med dig hjem.

Step 4: Levering.

Inden bilen leveres til dig, sørger vi for syn/toldsyn og nummerplader til bilen. Nu er din nye, brugte bil klar til at køre af sted med dig. I forbindelse med leveringen tager vi et fast lavt gebyr.