Porsche Cayenne

Porsche Cayenne er alt hvad Porsche står for i SUV størrelse.

Allerede når du stiger ind i en Porsche Cayenne føles det rigtigt. Du stiger nemlig ikke ”ind” i en Cayenne, men ”op”. Det vidner om en høj bil, hvor køreoplevelsen er præget af overblik og komfort.

Når du leaser en Porsche Cayenne, får du ikke blot en stor blærerøvsbil. Du får en bil der er eminent til ethvert gøremål. Om du skal passere en hullet bjergvej, eller blot cruise stille og roligt ud af lige landevej, så retter Porsche Cayenne ind, og tilpasser sig forholdende. 

Porsche Cayenne fås også i en turbomodel, og vælger du den, får du en stor V8 motor med 550 HK, 2 turboer, 32 ventiler og en topfart på hele 286 km/t. Det er en af klassens kraftigste maskiner og det kan mærkes helt ind til benene hvor meget power der ligger i en Porsche Cayenne.

I Interiøret er der kommet en lækker stribet detalje, som kendes fra Panamera modellen. Endnu mere lækkert er 12 tommer skærmen med HD-grafik, som står knivskarpt og samtidig er nem at bruge. Der er dog ingen knapper i midterkonsollen, men en designperle af en glasplade der vibrerer når den berøres. Det emmer af høj kvalitet og det er naturligvis forventeligt når vi snakker Porsche. 

Hvis du efterhånden er blevet godt og grundig lun på det at lease en Porsche Macan, er der to valgmuligheder. Basisudgaven af Macan kommer med 2.0 L, 4 cylindre og turbodrevet benzinmotor med partikelfilter. Den har nu 247 hestekræfter og går fra 0 – 100 på 6,7 sekunder mens den har en topfart på 225 km/t. 

Skal det bare være lidt ekstraordinært kan du også vælge Macan S modellen. Den kommer med en 3.0 L Bitturbomotor med partikelfilter og har 354 hestekræfter. I S modellen går der kun 5,1 sekunder inden du rammer 100 km/t.

Det kan ikke komme bag på nogen at denne fantombil koster en del fra ny. Her kommer Din Leasingbil ind i billedet. Kontakt os helt uforpligtende, for at høre hvordan du kan lease en Porsche Cayenne, uden at holde din bankrådgiver vågen om natten. 


Få et leasing tilbud på en Porsche Cayenne