Porcshe leasing

Porsche – Luksus, prestige og komfort

En Porsche-kører forventer absolut perfektion – intet mindre. Der er ikke behov for at gå på kompromis – hverken når det gælder køreoplevelse, holdbarhed eller det eksklusive udseende. Og med leasing får du råd til at køre i den bil, du allerhelst vil køre i!

 

En unik historie og elegance

Med speciale i sportsvogne har Porsche-mærket blandt andet leveret verdens mest ikoniske bil – nemlig deres 911-model, som lever videre med hele 60 år bag sig.

Med Porsche får du elegance, tysk nøjagtighed – og ikke mindst det eksklusive udseende, som gang på gang får hovederne til at dreje. Glæden stopper dog ikke her – for en Porsche er lige så lækker at køre i, som den ser ud.

Lidt groft sagt, så er en Porsche en fræk ’tysker’, som alle mænd burde prøvekøre mindst én gang!

 

Vi gør det nemt at køre som en drøm

Skal du køre i en bil, som oser af historie, livsglæde og fart over feltet? Så kontakt os allerede i dag. Det er helt uforpligtende.

Din Leasingbil har mere end 8 års erfaring i bilimport og flexleasing. Det er din sikkerhed for, at du aldrig skal bekymre dig om alle de kedelige detaljer – alt det skal vi nok tage os af!

Når du har kontaktet os, tager vi en samtale med dig, hvor vi spørger ind til din drømme-Porsche. Når vi har helt styr på dine ønsker og behov, vil vi bruge vores ekspertise til at finde frem til den bil, der matcher dig perfekt. Når du har sagt ’GO!’ henter vi bilen hjem fra udlandet. Nu er køredrømmen realiseret for dig. Og med privatleasing slipper du endda for at binde flere penge end højest nødvendigt, så du stadig har råd til at køre i en bil af absolut højeste kaliber.

Få et leasing tilbud på en Porsche