Leasing af Audi A6


Audi A6 leasing - utroligt at så meget kan larme så lidt


Blandt toppen af bilfødekæden finder vi A6’eren fra Audi. Vælger du at lease en Audi A6 får du mesterlig tysk power, der samtidig går stille med dørene. Glem alt om larm fra dæk, vind eller motor. Når du leaser en Audi A6, får du ro på vejene, i en ellers travl hverdag takket være den nye og opgraderede støjisolering. På det punkt er Audi også et lille skridt foran sine konkurrenter hos BMW, Mercedes og Volvo.

Klassens bedste touchskærme
Skærmene i Audi er klassens bedste. Med hurtig respons og sikker feedback føles betjeningen let som en leg, og skærmen kan tilmed tilpasses til dine behov, som var det på Ipad’en hjemme i stuen.

Når det gælder køresikkerhed, er det naturligvis vigtigt at man ikke fjerner opmærksomheden alt for meget fra vejen. Det er Audi udmærket klar over og derfor er der også bibeholdt fysiske knapper. Noget så banalt som en fysisk volumeknap, er lettere at finde uden at tage øjnene fra vejen og det er derfor med i A6’eren. Desuden spiller systemet i Audi A6 upåklageligt sammen med din smartphone uanset om du har en Iphone eller Android telefon. Er du i tvivl om du skal lease en Audi A6, så kontakt din leasingbil for nærmere fremvisning, og lad os hjælpe dig nærmere drømmen om at køre Audi.

Få et leasing tilbud på en Audi A6