Lease en Porsche Macan

Porsche Macan: en af klassens flotteste SUV’er

Det kan godt ske at Porsche Macan er Porsches mindste SUV, men du får stadig alt hvad en SUV indebærer: det hele er bare pakket ind i en af Porsches flotteste designs.

Det engelske udtryk ” if it ain't broke, don't fix it” gør sig i sandhed gældende når vi snakker Porsche Macan. Tilbage i 2014 leverede Porsche noget nær perfektion med det pågældende års version af Macan. Faktisk var det en så komplet og nyskabende bil, at der ikke er ændret meget på modellen siden. Den seneste version af Porsche Macan har derfor samme solide grundsten som i 2014, men med et par mærkbare og afgørende facelifts her og der. 

Et af de føromtalte ændringer skal findes i det kosmetiske. Når du leaser en Porsche Macan får du en kraftfuld bil med et tidssvarende design, skabt af nogle af verdens bedste designere. Porsche Macan har også nydt godt af nye kofangere, nye LED lygter og en tværgående baglygte som vi kender fra Cayenne modellen. Det er alt sammen små ændringer, der samlet giver et helhedsindtryk, af at man kører i en bil der låner det bedste fra fortiden, og samtidig er med allerforrest i sit design. 

I kabinen har man fulgt tidens tendens, og udstyret den med en 10,9 tommer skærm der har samme høje kvalitet som de nyeste tablets. 

Vi behøver formentlig ikke nævne det, men nu gør vi det alligevel. Køreglæden i en Porsche Macan er et godt stykke udover det sædvanlige. Vi forventer det når vi sætter os ind i en Porsche og Macan leverer på alle punkter. Hos Din Leasingbil kan vi hjælpe dig med at gøre denne drømmebil til virkelighed for dig. Kontakt os og hør mere om hvordan du kan lease en Porsche Macan. 


Få et leasing tilbud på en Porsche Macan