Lease Audi e-tron

Audi e-tron: Elbil i luksusindpakning


Det står efterhånden klart for alle at der sker noget med klimaet. Det ændrer sig unægtelig og spørgsmålet er nu hvor hurtigt og hvilke konsekvenser det får. Den gode nyhed er at forskere verden over er enige om at vi stadig kan nå at kontrollere det, så konsekvenserne ikke bliver for uoverskueligt for mennesker og dyr verden over.

En af de ting vi kan gøre, er at vælge klimavenlige løsninger når vi har muligheden for det, og sådan et valg er Audi e-tron. Ofte skal man gå på kompromis med andre ting man holder af, når man vælger en klimavenlig løsning, men det er langt fra tilfældet når du leaser en Audi e-tron. Her får du nemlig det bedste fra to verdener: luksus i en miljøvenlig bil.

De af jer der er vandt til at køre Audi vil straks føle sig hjemme her. Det vidner om at der ikke er mærkbare forskelle på en almindelig Audi, og deres elbil. Man vil sågar opleve en endnu mere lydløs kørsel, da elmotoren støjer endnu mindre end de almindelige benzin- og dieseldrevede motorer.

Med den enorme størrelse på Audi e-tron kunne man mistænke den for at skulle oplades alt for ofte. Det modsatte er heldigvis tilfældet, for den er testet til at kunne køre 290 km. på en opladning på motorvej. Har man blot sat sig en smule ind i konkurrenternes elbiler, vil man vide at det er en ganske fornuftig distance, bilens størrelse taget i betragtning. Endnu mere imponerende bliver det med det faktum, at det kun tager 9 timer at lade batteriet fuldt op.

Er du i tvivl om du skal lease en Audi e-tron? Som sagt er der ingen tvivl om hvor vi er på vej hen i forhold til miljøet. Der er allerede ved at være rigtig mange ladestationer rundt omkring i Danmark og der kommer kun flere med tiden. Gør det rigtige for dig selv og miljøet, og lad Din Leasingbil hjælpe dig med at lease en Audi e-tron.

Få et leasing tilbud på en Audi e-tron