FAQ

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om Leasing

Leasing har udviklet sig med årene, til at blive en rigtig attraktiv måde at eje bil på. For mange, er det en måde at eje drømmebilen på, uden at gå på kompromis med sin egen økonomiske stabilitet.

Hos Din Leasingbil er tillid, tryghed og transparens hele grundlaget for vores eksistens, så du som kunde får den bedste oplevelse med leasing.
Af samme grund kommer her et sammenkog af de spørgsmål vi ofte hører om leasing:

Hvad betyder leasing?
Helt basalt betyder det at du lejer en bil, og dermed har brugsretten over bilen i lejeperioden. Her på det basale niveau kan det sammenlignes 1:1 med at leje en lejlighed. Du betaler en førstegangsydelse, og dernæst et månedligt beløb.

Må jeg låne bilen til andre?
Det må du. Nøjagtig som hvis du havde købt bilen kontant, er det dig der har brugsretten og dermed dig der bestemmer hvem der kører bilen.

Må jeg køre i udlandet med en leaset bil?
Det må du. Det eneste krav er at du medbringer første side af indregistreringsattesten. Opbevar som udgangspunkt denne i bilen altid, så du kan finde den såfremt det er nødvendigt.

Er jeg bundet af aftalens løbetid?
Nej. Du kan opsige din aftale med en måneds varsel.

Er der grænser for hvor mange km. man må køre i en leaset bil?
Nej det er der ikke, men her er det vigtigt at være opmærksom på bilens restværdi. Kører man mere end det forventede antal kilometer, vil bilens værdi falde i forhold til den månedlige ydelse der er aftalt. Det kan give en ærgerlig efterregning. Få en mere dybdegående af restværdi af Philip lige her

Skal jeg selv skaffe mig af med bilen efter endt leasingperiode?
Både og. Du kan vælge selv at sælge bilen på eksempelvis bilbasen. Du kan også lade os hjælpe dig ved at finde en ny leasingtager eller sælge bilen tilbage til Tyskland. Valget er dit.

Hvorfor skal jeg af med en førstegangsydelse?
Hos Din Leasingbil sørger vi for alt det der går forud for at du får nøglerne og sætter dig ind i drømmebilen førstegang. Dvs. fragt af bilen til Danmark under forsikrede forhold, samt papirarbejde der sikrer dig den bedste aftale. Det er med andre ord en ydelse der sikrer dig den bedste start på din leasingaftale.